REFLEKTÍV FÓLIÁK - Fóliázómesterek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

REFLEKTÍV FÓLIÁK

BIZTONSÁG VÉDELEM
A hagyományos üvegezésnek azzal együtt, hogy beengedi a helyiségekbe a napfényt, megvan az a hátránya is, hogy beláthatnak rajta akkor is amikor mi azt nem szeretnénk.

A LLUMAR reflexiós fóliákkal könnyen orvosolhatjuk ezt a problémát.

A belátásvédelemnek általában az az alapja, hogy a betekintéstől védeni kívánt helyiségben kevesebb fénynek kell lennie, mint ahonnan nem szeretnénk, hogy belássanak. Kellően nagy fénykülönbség esetén mérsékelt reflexiós tényezője következtében a tiszta üveg is megfelelő erre a célra.

Fóliákkal úgy javíthatunk a helyzeten, hogy a szemlélő oldaláról tükrösebbé tesszük az üveget, ill. ha ez még nem elég a belső oldalon csökkentjük az üveg reflexióját. Ez természetesen nem jelent két réteg fóliát, speciális többrétegű fóliával megoldható.

Amennyiben nincs elég nagy fénykülönbség az üveg két oldala között, esetleg azonosak a fényviszonyok, az egy oldalról való belátást nem megoldható. Ez esetben a belátásvédelmet matt tejfehér, homokfúvott üveghez hasonló fóliával lehet elérni, ami a fény beengedése mellet véd a betekintéstől, de sajnos a kilátást is megakadályozza.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz