LEHALLAGATÁS VÉDELEM - Fóliázómesterek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

LEHALLAGATÁS VÉDELEM

A legtöbb ember természeténél fogva kiváncsi. A kiváncsiság gyakran kellemetlen , de ma már az sem szokatlan, hogy némelyek tudatosan próbálnak információt szerezni, esetenként elektromágneses készülékek segítségével is. a függönnyel takart üvegfelületek szűkitik a térhatást,kizárják a fényt, de nem állják útját az elektromágneses sugárzásnak. A LLUMAR fóliák csökkentik a napsugárzás és az elektromágneses sugárzás hatását. Igy megakadályozzák az efféle lehallgatást, és egyúttal védik az érzékeny elektronikus készülékeket is a helyiségben


Eredmények

Mind az R 20 SR HPR és az SSI SR PS 4 film jó tompítást mutat. Általában az „ablak" árnyékolása ca. 20 dB-től-40 dB-ig, 1 GHz -ig terjedő tompítási szintet kívánja meg.
Mind az R 20 SR HPR és az SSI SR PS 4 kielégítő tompítási szintet mutat, ca. 20 dB vagy több (lásd 1 tábla 1 teszt eredményeket).
Az R 20 SR HPR és az SSI SR PS 4 film teljesítménye alkalmassá teszi őket az elektronikus sugárzás csökkentésére és a magas feszültségű áramvezetékek/transzmissziók hatásainak kivédésére.

Megjegyzés

Ezeket az eredményeket a standardizált experimentális összeállításból szereztük és csak úgy használhatók, mint irányadók a LLumar filmek EMI tompítási teljesítményeihez. Azokat a rendszerek, amelyek magukba foglalják ezeket a filmeket, tesztelni kell, hogy meghatározzuk a teljes árnyékolási hatékonyságot. Az árnyékolási hatékonyság több faktortól függ, melyek az üvegezés teljes megtervezésére és a film felrakási módjára vonatkoznak.

Utolsó frissítés: 2016 február 28.
 
AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS TOMPÍTÁSA CPF ABLAKFILM ALKALMAZÁSÁVAL
Az ablaküveg általában kevés vagy semmi akadályt nem jelent az elektromágneses sugárzás (EMR) áthatolásában, egy igen széles frekvencia skálában. Ez azt jelenti, hogy a számítógépek, a VDU képernyők szövegszerkesztők stb. által kibocsátott sugárzás „lehallgatható" a munkaterületen kívül, elektromágneses eszközökkel. A display-ek/kijelzők teljes reprodukciói érhetők el, lehetővé téve bizalmas információk megszerzését. Ez lehet pénzügyi adat, üzleti tervek, értékesítési és marketing tevékenységek, tudományos és technikai adatok és egészségügyi adatok, többek között.
A másik szempont, hogy a magas áram transzmissziók, mint pld. A repülőgépekről jövök, károsíthatják a számítógép rendszereket. Az eredmény lehet elveszett adat, növekvő költségek és alacsony profitok. A két CPF ablakfilm (R 20 SR HPR, SSI SR PS 4) elektromágneses sugárzást tompító szintjeit a Katonai Szabvány 285 alapján mérték

Teszt leírás

A Katonai Szabvány 285 (Mil Std 285) pont frekvenciákat használ a tompítás szint mérésére. A készülék gondosan van kalibrálva és a kalibrációs szabványok visszavezethetők a Nemzeti Fizikai Laboratóriumban megadottakig.
A használt frekvenciák skálája igen széles volt, tartalmazva mind az elektronikus területet és a repülőgép-hullámok mérését. Ez a skála tartalmazza az EMR sugárzó készülékek pld. számítógép monitorok jellemző emissziós tartományát. A ca. 150 KHz-től 1,6 Mhz-ig és 88 MHz-től 108 MHz-ig terjedő kibocsátások hasonló skálán vannak és más 1 GHz alatti frekvenciákon is. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz